Tjeneste

Corporate Finance

VI REALISERER POTENSIALE

Adaptik leverer rådgivning innenfor et bredt spekter av finansielle tjenester. Vårt fokus er primært innen kjøp og salg av virksomheter i det nordiske markedet. Tjenestene vi leverer er basert på en dyp forståelse av våre klienters behov og mål. Det å forstå driverne, kjenne markedet og aktørene mener vi er essensielt for å kunne gjennomføre verdiskapende transaksjoner for våre klienter.

Adaptik

Våre tjenester

Kjøp

Vi bistår kunden med kjøp av selskap, aksjer eller eiendeler. Tjenester inkluderer blant annet: mål­identifikasjon, verdsettelses­vurderinger, strategiske råd og forhandlings­støtte.

Salg

Vi bistår alle typer kunder med plan, struktur og gjennomføring av salg av selskap, aksjer og eiendeler. Vi skreddersyr salgs­prosessen til hver kundes spesielle behov og situasjon.

Verdivurdering

Vi hjelper våre kunder med å vurdere verdien av deres selskap eller selskaper. Gjennom vår verdsettelses­metodikk og erfaring, kan vi foreta en grundig selskaps­vurdering.

IPO-rådgivning

Vi hjelper våre kunder med å legge til rette for å notere selskapet på regulert markedsplass­/børs. Som rådgiver bistår vi gjennom hele transaksjonen, og tilfører verdi gjennom evaluering av tidsberegning, struktur, taktiske hensyn og pris­forhandling.

Fusjon og fisjon

Vi bistår alle typer virksomheter med å planlegge, strukturere og gjennom­føre salg av selskap, aksjer eller eiendeler. Vi gir råd til våre kunder om relativ verd­settelse, avtale­struktur og de strategiske problemene i prosessen.

Konsulent­tjenester

Vi tilbyr våre kunder finansiell og strategisk rådgivning. Dette inkluderer blant annet bistand innen markeds­undersøkelser, forretnings­modeller, finansielle modeller, prognoser og strategi­utvikling. Vi kan hjelpe din bedrift fremover.

Restrukturering

Vi tilbyr verdi­økende tjenester for kunder som ønsker å reforhandle eksisterende bankgjeld, frigjøre kapital fra sin vellykkede virksomhet eller som leter etter et alternativ til vekst­kapital. I tillegg tilbyr vi omstillings­løsninger som er utformet for å bygge en plattform for rask gjenoppretting og vedvarende suksess.

Strategisk samarbeid og partnersøk

Vi bistår kunder som søker riktig strategisk partner for sitt selskap. Vi kan bistå med selve søket, så vel som med prosessen med å inngå en strategisk allianse eller et finansielt partnerskap.

Sammen realiserer vi potensiale

Corporate Finance

Vårt M&A-team har lang erfaring og tung kompetanse. Vi ønsker å hjelpe deres bedrift, og kan i den anledning sette opp et uforpliktende introduksjonsmøte. All informasjon blir behandlet konfidensielt.

Kontakt oss

Skal vi ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan få firmaet ditt til å vokse?

Takk, meldingen din er sendt inn. Du hører fra oss straks!
Noe gikk galt. Vennligst send oss en e-post til post@adaptik.no