Tjeneste

Corporate Finance

VI REALISERER POTENSIALE

Adaptik leverer rådgivning innenfor et bredt spekter av finansielle tjenester. Vårt fokus er primært innen kjøp og salg av virksomheter i det nordiske markedet. Tjenestene vi leverer er basert på en dyp forståelse av våre klienters behov og mål. Det å forstå driverne, kjenne markedet og aktørene mener vi er essensielt for å kunne gjennomføre verdiskapende transaksjoner for våre klienter.

Adaptik

Våre tjenester

Kjøp

Vi bistår kunden med kjøp av selskap, aksjer eller eiendeler. Tjenester inkluderer blant annet: mål­identifikasjon, verdsettelses­vurderinger, strategiske råd og forhandlings­støtte.

Salg

Vi bistår alle typer kunder med plan, struktur og gjennomføring av salg av selskap, aksjer og eiendeler. Vi skreddersyr salgs­prosessen til hver kundes spesielle behov og situasjon.

Verdivurdering

Vi hjelper våre kunder med å vurdere verdien av deres selskap eller selskaper. Gjennom vår verdsettelses­metodikk og erfaring, kan vi foreta en grundig selskaps­vurdering.

IPO-rådgivning

Vi hjelper våre kunder med å legge til rette for å notere selskapet på regulert markedsplass­/børs. Som rådgiver bistår vi gjennom hele transaksjonen, og tilfører verdi gjennom evaluering av tidsberegning, struktur, taktiske hensyn og pris­forhandling.

Fusjon og fisjon

Vi bistår alle typer virksomheter med å planlegge, strukturere og gjennom­føre salg av selskap, aksjer eller eiendeler. Vi gir råd til våre kunder om relativ verd­settelse, avtale­struktur og de strategiske problemene i prosessen.

Konsulent­tjenester

Vi tilbyr våre kunder finansiell, strategisk og juridisk rådgivning. Dette inkluderer blant annet bistand innen kontrakts­inngåelse, markeds­undersøkelser, forretnings­modeller, finansielle modeller, prognoser og strategi­utvikling. Vi kan hjelpe din bedrift fremover.

Restrukturering

Vi tilbyr verdi­økende tjenester for kunder som ønsker å reforhandle eksisterende bankgjeld, frigjøre kapital fra sin vellykkede virksomhet eller som leter etter et alternativ til vekst­kapital. I tillegg tilbyr vi omstillings­løsninger som er utformet for å bygge en plattform for rask gjenoppretting og vedvarende suksess.

Strategisk samarbeid og partnersøk

Vi bistår kunder som søker riktig strategisk partner for sitt selskap. Vi kan bistå med selve søket, så vel som med prosessen med å inngå en strategisk allianse eller et finansielt partnerskap.

Adaptik er fleksible og løsningsorienterte i sin tilnærming til møtebooking som gjør at vi kan få en optimal outbound leads prosess ut ifra de behovene vi har til kriterier, kvalitet og system som skal brukes. De virker oppriktig opptatt av å levere på forventning, noe som gjør det enklere for oss å flytte fokus fra å komme i kontakt med kunde til å faktisk snakke med kunden og identifisere potensiell kundeverdi vi kan skape sammen.
Daniel B. Karlsen
Chief Commercial Officer, Semine
Vi i Dynamic Elements har nå jobbet med Adaptik for salg og rekruttering med gode resultater, og nylig påbegynt et samarbeid for transaksjonsstøtte. Fra vårt ståsted er det en strategi å jobbe med en kapasitet som Adaptik tilbyr, og spesielt med tidlige og løpende resultater. Det tillater oss å fokusere på vår kjernevirksomhet og komplimenteres av Adaptik sin kompetanse og kapasitet. Det er viktig for små og mellomstore bedrifter som oss.
Knut Vonheim
Daglig leder, Dynamic Elements
Adaptik har bevist evne til å være en initiativrik og proaktiv samarbeidspartner for Accountor. De er svært resultatorienterte og har for oss levert over forventning.
Martin Hegge
Martin Hegge
Sales and Business Development Manager, Accountor
Gjennom samarbeid med Adaptik har Accountor rekruttert mange ny, store kunder. Vi har fått god hjelp til å styrke både kapasitet og metodikk, alt fra møtebooking til signering av avtaler, samt videreutvikling og oppfølging av kundeforhold.
Odd Ingvar Helgesen
Odd Ingvar Helgesen
Salg og Markedsdirektør, Accountor
Etter å ha vært skeptisk til «cold call’s» fra tidligere erfaring, så har Adaptik representert Profitbase på en flott måte som gir potensielle kunder god innsikt i hvilke produkter vi selger. Adaptik har gitt oss mange kvalitetsmøter og flere nye kunder. Enkelt å jobbe med Adaptik.
Stig Roar Sandvik
CEO, Profitbase
Pil til venstre
Pil til høyre
Sammen realiserer vi potensiale

Corporate Finance

Vårt M&A-team har lang erfaring og tung kompetanse. Vi ønsker å hjelpe deres bedrift, og kan i den anledning sette opp et uforpliktende introduksjonsmøte. All informasjon blir behandlet konfidensielt.

Kontakt oss

Skal vi ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan få firmaet ditt til å vokse?

Torbjørn Myhre
Leder / Partner
Torbjørn Myhre
myhre@adaptik.no+47 952 57 235