adaptik

Personvern­erklæring

1) HVEM ER BEHANDLINGSANSVARLIG?

Denne personvernerklæringen gjelder for Adaptik AS sine nettsteder. Adaptik AS (org. no. 927 534 6149) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.adaptik.no.

2) HVA ER FORMÅLET?

Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonen innhentes kun for å:

  • ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice
  • sende relevant informasjon
  • få tilgang til våre produkter og tjenester

3) HVA ER DET RETTSLIGE GRUNNLAGET?

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.


4) HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES?

Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse


5) HVOR HENTES OPPLYSNINGENE FRA?

Adaptik AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.adaptik.no etter:

  • utfylling av kontaktskjema
  • ønske om å prøve et av våre produkter eller tjenester
  • kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • påmelding til webinar og/eller kurs
  • nedlasting av dokumenter fra våre nettsider
  • påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post


6) ER DET FRIVILLIG Å GI FRA SEG OPPLYSNINGENE?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Adaptik AS.

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.


7) UTLEVERES OPPLYSNINGEN TIL TREDJEPARTER?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Adaptik AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Adaptik AS.


8) HVORDAN SLETTES OG ARKIVERES OPPLYSNINGENE?

Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.adaptik.no som lagres i vårt CRM-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte post@adaptik.no.


9) HVILKE RETTIGHETER HAR DEN REGISTRERTE OG HVILKE LANDS LOVVERK GJELDER?

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.

I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.


10) HVORDAN SIKRES OPPLYSNINGENE?

Ansatte i Adaptik AS har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging.

Dersom du mener at Adaptik AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


11) HVA ER COOKIES?

Ved bruk av vår nettside, vil man bli berørt av informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder og er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Disse informasjonskapslene brukes for at nettsiden kan huske handlingene og preferansene dine. Dette gjør blant annet at nettsiden laster raskere.

De fleste moderne nettlesere som Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox og Edge er innstilt på akseptere cookies automatisk. Du kan endre innstillingene i nettleseren din slik at cookies ikke blir akseptert. Klikk på denne lenken for mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for cookies.


12) HVORFOR OG HVORDAN BRUKER VI COOKIES?

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å kunne måle statistikk og for å forbedre nettsiden vår.

Vi benytter oss av tredjeparter som tar i bruk informasjonskapsler. Eksempler på den informasjonen som blir lagret er hvor mange som besøker de ulike sidene på nettsiden vår, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted brukeren kommer fra, brukerens IP-adresse og hvilken nettleser som benyttes. Informasjonen lagres på tredjepartenes servere og opplysningene er underlagt av deres retningslinjer for personvern. Du kan lese mer om hvilke tredjeparter og informasjonskapsler vi benytter oss av nedenfor.


13) HVILKE COOKIES BRUKER VI?

Vi benytter oss av følgende informasjonskapsler:

14) KONTAKTINFORMASJON

Adaptik AS
Rolfsbuktveien 4D
1364 Fornebu
Telefon: +47 462 80 877
Epost: bjorn@adaptik.no